TKT söker ny VD

Om TKT

Vill du arbeta som VD i ett bolag som levererar avancerad kunskap till life science branschen? Med en sammanlagd erfarenhet i fältet på över 100 år, och med sju disputerade toxikologer, är TKT ett av de största konsultföretagen på den nordiska marknaden som erbjuder dedikerad expertis inom läkemedelsutveckling, riskbedömning och kemikaliesäkerhet. Kunderna sträcker sig från nystartade bioteknikföretag till stora globala läkemedelsföretag, inklusive företag inom industriell farmaceutisk och kemisk produktion. TKT bildades 2012, och ingår sedan 2021 i CTR-koncernen (Center for Translational Research AB).

Befattningen

I rollen som VD är du den samlande kraften för TKTs olika kompetenser. Rollen som VD kombineras med eget arbete som konsult. VD arbetar i nära samarbete med övriga konsulter, och rapporterar till bolagets styrelse. I denna roll kommer du att få vara del av en spännande utveckling tillsammans med väldigt kompetenta medarbetare i såväl TKT som runt om i CTR-koncernen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ta en ledande roll för TKT och arbeta för att vidareutveckla och leverera tjänster med hög kvalitet
  • Personalansvar och organisera verksamheten.
  • Etablera nya och utveckla befintliga kundkontakter.
  • Vidareutveckla samverkan med övriga koncernbolag.
  • Arbete som konsult inom toxikologi i läkemedel/life science området

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda team med högutbildade specialister. Du trivs med kundkontakter och att ha ansvaret för verksamhetens kvalitet och ekonomi. För att lyckas i rollen behöver du ha en akademisk examen inom life science området, och gärna ha disputerat. Du drivs av att kontinuerligt utveckla processer och rutiner samt av att coacha och utveckla dina kollegor. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du intresserad?

Vi ser fram emot att få din ansökan till karin.meyer@ctr-ab.se så snart som möjligt, dock senast 30 september. Har du frågor kring tjänsten så kontakta Karin Meyer på 076-055 9648. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Top